نوشته شده توسط : محمد محمدیانی

این تصاویر راز ترور جان اف کندی را فاش کرد؟ +ویدیو

در پی انتشار تصاویری از ترور جان اف کندی رئیس جمهور پیشین آمریکا گمانه زنی جدیدی درباره این ترور مطرح شد.تصاویر منتشر شده از ترور جان اف کندی، این گمانه را تقویت می کند که احتمالا سرنشین جلوی خودرو جان‌ اف کندی را به قتل می‌رساند!



:: برچسب‌ها: ترور جان اف کندی ,
:: بازدید از این مطلب : 11
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 6 بهمن 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محمد محمدیانی

فوری/ زلزله نسبتا شدید فارس را لرزاند

 زلزله‌ای به بزرگی ۳.۵ ریشتر ساعت ۲۰:۰۳ منطقه دهرم شهرستان فراشبند را لرزاند.

این زمین لرزه در عمق ۲۰ کیلومتری زمین رخ داده است.

 

تاکنون خسارت جانی و مالی از این زمین لرزه گزارش نشده است



:: برچسب‌ها: فارس را لرزاند ,
:: بازدید از این مطلب : 6
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 5 بهمن 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محمد محمدیانی

آیا ظریف باید می گفت ایران به دنبال ترور ترامپ است؟

واکنش احمد زیدآبادی به حملات علیه محمدجواد ظریف در پی اجلاس داووس

احمد زیدآبادی، روزنامه‌نگار و فعال سیاسی اصلاح‌طلب، در واکنشی تند به انتقادات از محمدجواد ظریف، معاون راهبردی رئیس‌جمهور، پس از سخنرانی او در اجلاس داووس، اظهارات جنجالی مخالفان را مورد انتقاد قرار داد.

او در کانال تلگرامی خود نوشت:
"آن محافلی در داخل کشور که آقای ظریف را به دلیل اظهاراتش در اجلاس داووس به شکلی بی‌سابقه مورد حمله قرار داده‌اند، آیا انتظار داشتند که او در آنجا اعلام کند: 'سیاست رسمی جمهوری اسلامی ترور دونالد ترامپ است و او را در هر مکان و زمانی که در دسترس باشد، خواهد کشت'؟"

زیدآبادی تأکید کرد که چنین بیانیه‌ای، به منزله اعلان جنگ رسمی و علنی با ایالات متحده و تمامی متحدانش در سطح جهان خواهد بود و مخالفان باید متوجه پیامدهای آن باشند.

او با انتقاد از این محافل داخلی افزود:
"اگر این افراد خود را دوست جمهوری اسلامی می‌دانند، باید توجه کنند که نظام نیازی به دشمنانی با چنین دوستانی ندارد. اما اگر 'دوست‌نما' هستند، حکایت آن چیز دیگری است."

واکنش زیدآبادی بار دیگر بحث‌های داغی را در فضای سیاسی کشور پیرامون نقش و مسئولیت‌پذیری نخبگان سیاسی و نیز نوع برخورد با منتقدان سیاست خارجی جمهوری اسلامی به راه انداخته است.



:: برچسب‌ها: ترور ترامپ ,
:: بازدید از این مطلب : 5
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 5 بهمن 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محمد محمدیانی

کارینا آرایف، دانیل گیلبوآ، ناما لوی و لیریالباگ، ۴ زنی هستند که حماس نام آن‌ها را برای تبادل اسرا به میانجی‌ها تحویل داده است.

تصاویر ۴ زن اسراییلی که در مرحله بعدی تبادل اسرا توسط حماس آزاد می‌شوند۴ زن اسراییلیتصاویر ۴ زن اسراییلی که در مرحله بعدی تبادل اسرا توسط حماس آزاد می‌شوندتصاویر ۴ زن اسراییلی که در مرحله بعدی تبادل اسرا توسط حماس آزاد می‌شوند



:: برچسب‌ها: تبادل اسرا ,
:: بازدید از این مطلب : 6
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 5 بهمن 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محمد محمدیانی

ترامپ  - پوتین

پوتین: آماده مذاکره درباره اوکراین هستیم، نشست با ترامپ گزینه بهتری است

ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، با اعلام آمادگی کشورش برای مذاکرات درباره بحران اوکراین، تأکید کرد که دیدگاه‌های دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور پیشین ایالات متحده، در این زمینه را تأیید می‌کند.

پوتین اظهار داشت: "معتقدیم در صورت پیروزی ترامپ در انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا، می‌توانست از وقوع جنگ اوکراین جلوگیری شود." وی در این اظهارات ضمن اشاره به مسائل اساسی میان مسکو و واشنگتن، از موضوعاتی چون ثبات راهبردی و همکاری در حوزه انرژی به‌ویژه نفت، به‌عنوان حوزه‌هایی برای همکاری‌های مشترک یاد کرد.

ترامپ، گزینه‌ای کارآمدتر برای مذاکرات؟

پوتین در ادامه سخنان خود اشاره کرد که نشست با ترامپ می‌تواند تأثیرات مثبت‌تری بر روابط دوجانبه داشته باشد. او با تأکید بر اهمیت رهبران مؤثر در مدیریت بحران‌های بین‌المللی، اظهار داشت که همکاری مستقیم با ترامپ ممکن است مسیری بهتر برای حل تنش‌ها فراهم کند.

با این حال، کارشناسان سیاسی این سخنان پوتین را به‌عنوان سیگنالی برای باز شدن پنجره‌های دیپلماسی و بهبود روابط دو کشور در سایه چالش‌های جاری تحلیل می‌کنند. روسیه همچنان منتظر سیگنال‌های جدی از سوی دولت‌های غربی برای تعیین مسیری به سوی آرامش است.



:: برچسب‌ها: ترامپ ,
:: بازدید از این مطلب : 4
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 5 بهمن 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محمد محمدیانی
راه‌اندازی مرکز نوآوری در دانشکده مهندسی صنایع امیرکبیر

رئیس دانشکده مهندسی صنایع دانشگاه امیرکبیر از راه‌اندازی مرکز نوآوری مجهز در این دانشکده خبر داد.

به گزارش گروه دانشگاه، مسعود ماهوتچی در اولین همایش معاونین و مدیران فروش صنعت کالاهای مصرفی و محصولات تند گردش به اهمیت شکل‌گیری ارتباط صنعت و دانشگاه تاکید کرد و گفت: این موضوع همواره در دانشگاه‌ها و صنایع بعنوان یک موضوع مهم و حیاتی مطرح و بحث‌های زیادی در خصوص آن عنوان و طرح شده است، به‌طوری که اندیشمندانی از دو سوی دانشگاه و صنعت در خصوص ضرورت این ارتباط حرف‌های امید بخش و سودمندی به زبان آورده‌اند، اما تحول قابل توجهی در این حوزه صورت نگرفته و امروزه این ارتباط چشمگیر نیست.

وی افزود: صنعت بطور کلی معتقد است دانشگاه تمرکزی جدی بر مشکلات صنعت نداشته، بیشتر وقت و انرژی خود را صرف آموزش و پژوهش‌های بین المللی نموده و از کارهای کاربردی فاصله گرفته است و همچنین دانشگاهیان هم معتقدند که صنایع ضرورت ارتباط با دانشگاه را بخوبی درک نکرده، از ظرفیت‌های بی نظیر آن اطلاع کامل نداشته، در این خصوص سرمایه گذاری لازم را نکرده و صرفا بروی بازدهی‌های کوتاه مدت تمرکز می‌کنند.

رئیس دانشکده مهندسی صنایع در ادامه تصریح کرد: بنده در یکی از دانشگاه‌های مطرح کانادا تحصیل کردم در این کشور دانشگاه‌ها ارتباط بسیار مستحکم و ساختار یافته‌ای با صنایع وجود دارد. بسیاری از پروژه‌های تحصیلات تکمیلی بر اساس حمایت‌های مالی صنایع شکل گرفته و به سر انجام می‌رسد هر چند که ممکن است درصدی از آنها پیاده سازی نشده و حتی در مراحل تحقیق باقی بماند. اما ثمرات درصد قابل توجهی از این تحقیقات برای توسعه صنایع و تولید محصولات نوآورانه بسیار قابل توجه بوده است. در زمان تحصیل اینجانب در دانشگاه واترلوو، در اطراف محوطه دانشگاه ساختمان‌های زیادی ساخته شده و به یکی از برندهای معروف تولید موبایل اختصاص پیدا کرده بود که مبدع آن یکی از استادان دانشکاه واترلوو بود. بسیاری از فارغ التحصیلان و دانشجویان در این ساختمان‌ها مشغول کار و فعالیت تحقیقاتی بوده و بسیاری از پایان نامه‌های تحقیقاتی دانشجویان بر اساس نیاز این صنعت تعریف و پیاده سازی می‌شدند و این یکی از صدها تجربه موفق ارتباط دانشگاه با صنعت بوده که خود اینجانب یکی از آنها را مشاهده کردم.

رئیس دانشکده مهندسی صنایع دانشگاه صنعتی امیرکبیر اظهار کرد: متاسفانه علی رغم بحث‌های مفصلی که در ایران در خصوص ارتباط صنعت و دانشگاه صحبت می‌شود، هنوز ارتباط کارآمد و موثری بین صنعت و دانشگاه شکل نگرفته است. من به عنوان کسی که حدود 40 سال در کسوت دانشجو و استاد تجربه فعالیت دارم و در طول 15 سال گذشته در جایگاه یک معلم دانشگاه دانشجویان زیادی را تربیت کردم، اذعان می‌کنم که امروزه بسیاری از دانشجویان کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری در صنایع مرتبط مشغول بوده و نیروهای بسیار موفقی هستند.

وی تاکید کرد: به‌نظر می‌رسد که علت اصلی این موفقیت تا حدود زیادی بر اساس ظرفیت فردی فارغ التحصیلان بوده و ارتباطات ساختار یافته بین دانشگاه و صنعت کمتر در آن نقش داشته است؛ بنابراین نیاز مبرم کشور آن است که صنعت و دانشگاه ارتباط موثر و پایداری را رقم زده و در چارچوب آن دانشجویان توانمند و خودباور پرورش پیدا کنند. شاید تنها روش برای تامین نیروی انسانی لازم برای حل مشکلات صنایع و شکوفایی دانشگاه‌ها همین مسیر باشد.

ماهوتچی خاطرنشان کرد: ما کوهی از مشکلات را در صنعت و کوهی از ظرفیت‌ها را در دانشگاه‌ها در اختیار داریم؛ اما پل ارتباطی بین این دو یا احداث نشده و یا اگر احداث شده دارای پایه‌های سست و ناپایدار است و نیاز به تقویت و بازسازی کامل دارد. باید به نکته توجه نمود که دانشگاه و دانشجویان کشور عزیزمان ایران توانایی‌های بالقوه و بالفعل زیادی دارند و در همه این دنیا به این نیروها بعنوان یک ظرفیت لایتناهی نگاه می‌شود به‌گونه‌ای که بسیاری از نوآوری‌ها و خلاقیت‌ها از آنها نشات می‌گیرد.

وی افزود: بخاطر دارم نماینده دانشجویان بورسیه دانشجویان ایرانی خارج از کشور با مسئولین یکی از دانشگاه‌های برتر کانادا جلسه‌ای داشت و این دانشگاه استقبال بسیار بی نظیری از این مسئول بعمل آورد و علت آن را به‌طور تلویحی میزان موفقیت و اثر گذاری دانشجویان و استادان ایرانی در پیشرفت دانشگاه ذکر کردند.

رئیس دانشکده مهندسی صنایع گفت: اینها همه نشانه‌های برخورداری از ظرفیت‌های بی نظیر دانشگاهی است که متاسفانه در کشور ما بعضا مورد بی توجهی واقع شده و دیگران در سایر کشورها بخوبی از آن برخوردار می‌شوند؛ حال آنکه برای به بار نشستن آنها هزینه زیادی به کشور تحمیل شده است و نتیجه و ثمرات آنها توسط دیگران که شاید از دشمنان کشور ما هم باشند، استفاده می‌شوند.

این استاد دانشگاه صنعتی امیرکبیر با طرح این سوال که چرا صنایع در کشور ما برای خود یک رسالت اجتماعی جهت پرورش نیروی انسانی توانمند بخوبی احساس نمی‌شود و صنایع صرفا به استفاده از نیروی انسانی برای بازدهی کوتاه مدت و انجام کارهای روزمره توجه بیشتری می‌کنند؛ در حالی که مطمئنا در چند سال آینده صنایع با بحران نیروی انسانی مواجه خواهند شد؛ لذا به منظور پیش گیری از این اتفاق لازم است امروز برای تربیت نیروی توانمند جهت امور جاری خود در سال‌های آتی در دانشگاه‌ها سرمایه گذاری کرده و نیروی انسانی لازم را تربیت کنند.

این استاد دانشگاه صنعتی امیرکبیر بیان داشت: البته هر چند که چاپ مقالات بین المللی بسیار مهم است و در این راستا لازم است دانش پژوهان کشورمان نقش خوبی داشته باشند، اما سوال جدی این است که چرا در دانشگاه‌های کشور تمرکز لازم بر حل مشکلات صنعت وجود ندارد و همه توان استادان و دانشجویان بر حل مشکلات کشورهای دیگر متمرکز شده است و از حل مشکلات صنایع خودمان تا حدود زیادی غفلت شده است. بر اساس آماری که توسط نهادهای بین المللی منتشر شده است، رتبه تولید علم ایران در سال‌های گذشته در جهان 16 است که ظاهرا در سال جاری به 14 رسیده است، اما در نوآوری که تبدیل علم به محصول نوآورانه است، جایگاه کشور ما در محدوده 60 است و این موضوع می‌تواند هشدار بزرگی باشد به این معنی که دانشمندان ما در تولید علم نقش خوبی داشته؛ در حالی که در کشورهای دیگر آن را به نوآوری تبدیل می‌کنند؛ حال آنکه هزینه تولید علم آن را کشور ما پرداخت کرده است. به‌عبارتی سهم تولید علم ما در تبدیل آن به نوآوری نادیده گرفته شده و این یک معضل جدی و بنیادی است.



:: برچسب‌ها: دانشکده مهندسی ,
:: بازدید از این مطلب : 12
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 2 بهمن 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محمد محمدیانی
سنجش و پایش اولیه متقاضیان جذب هیأت علمی دانشگاه ملی مهارت

جذب اعضای هیأت علمی در فراخوان ۱۴۰۳ دانشگاه ملی مهارت بر اساس شیوه‌نامه‌های مصوب موجود در دستور کار قرار گرفت.

به گزارش گروه دانشگاه شصت و پنجمین جلسه (اولین نشست از دور ششم) هیأت اجرایی جذب اعضای هیأت علمی دانشگاه ملی مهارت با حضور غلامرضا زمانی رئیس دانشگاه ملی مهارت و اعضای کمیسیون، در سالن حوزه ریاست برگزار شد.

انتخاب دبیر هیأت اجرایی جذب اعضای هیئت علمی دانشگاه، بررسی درخواست‌های مأموریت و انتقال اعضای هیأت علمی، اصلاح احکام تبدیل وضعیت استخدامی اعضای هیأت علمی و جایابی متقاضیان جذب هیأت علمی دارای تأییدیه مرکز جذب وزارت عتف از جمله موضوعات طرح‌شده در جلسه مذکور بود. بر این اساس، با انتخاب اعضای هیأت اجرایی و تأیید زمانی، رئیس هیأت اجرایی جذب، محسن جهانشاهی به عنوان دبیر هیأت اجرایی جذب دانشگاه منصوب شد.

همچنین، درخواست‌های مأموریت و انتقال اعضای هیأت علمی (درون دانشگاهی و بین دانشگاهی) مورد بحث و بررسی قرار گرفت.در این جلسه، اصلاح تاریخ اجرای حکم تبدیل وضعیت استخدامی اعضای هیأت علمی با توجه مصوبات قانونی و تصمیم هیأت اجرایی جذب دانشگاه، بر اساس تاریخ تأیید صلاحیت‌های علمی و عمومی در هیأت اجرایی جذب و نیز، سنجش و پایش اولیه متقاضیان جذب اعضای هیأت علمی در فراخوان 1403 بر اساس شیوه‌نامه‌های مصوب موجود و رعایت الزامات در دانشگاه ملی مهارت در دستور کار قرار گرفت.

جایابی متقاضیان دارای تأییدیه مرکز جذب هیأت علمی بر اساس آمایش سرزمینی و رشته، برای استان‌ها و مراکز تابع سراسر کشور نیز از دیگر مواردی بود که در جلسه پیرامون آن بحث شد و تصمیم‌گیری صورت گرفت.گفتنی است در پایان جلسه، احکام اعضای جدید هیأت مذکور که پیش‌تر، توسط هیأت عالی جذب اعضای هیأت علمی صادر شده بود، توسط غلامرضا زمانی، رئیس هیأت اجرایی جذب دانشگاه ملی مهارت اعطاء شد.



:: برچسب‌ها: دانشگاه ملی مهارت ,
:: بازدید از این مطلب : 5
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 2 بهمن 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محمد محمدیانی
وام شرافت به دانشجویان کم بضاعت پرداخت می‌شود

بنیاد حامیان علم و فناوری ایران به منظور حمایت از دانشجویان مستعد کمک هزینه تحصیلی (وام شرافت) اعطا می‌کند.

به گزارش گروه دانشگاه بنیاد حامیان علم و فناوری ایران به منظور حمایت از دانشجویان مستعد و نیازمند و کمک به رفع نگرانی دانشجویانی که تنگنا‌های مالی ممکن است مانعی برای تحصیل مطلوب آنها باشد، کمک هزینه تحصیلی اعطا می‌کند.



:: برچسب‌ها: وام شرافت به دانشجویان ,
:: بازدید از این مطلب : 6
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 2 بهمن 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محمد محمدیانی
برگزاری نشست‌های تخصصی حکمرانی هوشمند از سوی بسیج اساتید

معاون پژوهشی سازمان بسیج اساتید با اشاره به برگزاری کنفرانس ملی حکمرانی هوشمند از آغاز نشست‌های تخصصی این کنفرانس با برگزاری اولین نشست تخصصی در وزارت کشور خبر داد.

وحید آرایی معاون پژوهشی سازمان بسیج اساتید در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه با اشاره به آغاز برگزاری پنل‌های(پیش نشست‌های) کنفرانس ملی حکمرانی هوشمند اظهار داشت: با توجه به اهمیت نقش و جایگاه دانشگاه در موضوعات مهم کشور و اهمیت اجرای برنامه هفتم پیشرفت و توسعه کشور این کنفرانس در اسفندماه برگزار می‌شود.

وی با اشاره به محورهای این همایش و برگزاری نشست‌های تخصصی در راستای این محورها گفت: حکمرانی عمومی دولت و نظام اداری هوشمند، هوش مصنوعی و داده‌های محوری در حکمرانی و سیاستگذاری عمومی، حکمرانی هوشمند شهری و توسعه پایدار، حکمرانی اقتصاد دانش بنیان و بودجه‌ریزی هوشمند، حکمرانی صنایع هوشمند و تحول دیجیتال صنعتی، حکمرانی علم، فناوری و نوآوری از محورهای علمی این کنفرانس است که پنل‌های تخصصی آن در حال برگزاری است.

آرایی افزود: حدود 10 پنل در این راستا در دستگاه‌های اجرایی مختلف برگزار می‌شود و نتایج آن اسفندماه در کنفرانس ملی حکمرانی بررسی می‌شود.

وی گفت: پنل مربوط به وزارت کشور به عنوان اولین موضوع در وزارت کشور برگزار شد. همچنین پنل‌ مربوط به بخش‌ قضایی نیز در پژوهشگاه قضایی برگزار شد. هفته آینده نیز نشست‌‌های تخصصی در این زمینه در سازمان اداری و استخدامی و سازمان برنامه و بودجه با حضور روسای این سازمان‌ها برگزار می‌شود.

چالش‌ها و موانع موجود در مسیر پیاده‌سازی حکمرانی هوشمند در کشور

به گزارش تسنیم، اولین پنل تخصصی کشورداری و دولت الکترونیک اولین کنفرانس ملی حکمرانی هوشمند در سالن اجتماعات مرکز مطالعات راهبردی و آموزش وزارت کشور با حضور اساتید، پژوهشگران، رئیس و مدیران مرکز و مسئولان ذیربط وزارتخانه برگزار شد.

در ابتدای این نشست، وحید آرایی دبیر اولین کنفرانس ملی حکمرانی هوشمند، بر اهمیت حیاتی پیاده‌سازی حکمرانی هوشمند مبتنی بر اسناد بالادستی و برنامه‌ هفتم پیشرفت در راستای سیاستگذاری مطلوب و ارتقای سطح خدمات‌رسانی به شهروندان تأکید نمود.

 آرایی همچنین بر لزوم بومی‌سازی فناوری‌ها و تطبیق آن‌ها با نیازهای خاص کشور و ضرورت همکاری دانشگاه‌ها و دستگاه‌های اجرایی در جهت توسعه دانش بومی در حوزه حکمرانی هوشمند اشاره کردند.

در ادامه این نشست، امیر شجاعان رئیس مرکز توسعه فناوری اطلاعات و هوشمندسازی وزارت کشور با ارائه گزارشی جامع از اقدامات صورت گرفته در وزارت کشور، تصویری روشن از تحول دیجیتال و دولت الکترونیک در وزارت کشور ارائه و عملکرد وزارتخانه در جهت حرکت جدی به سمت هوشمندسازی از جمله راه اندازی سامانه های مرتبط در راستای مأموریت های سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و عمرانی وزارتخانه اشاره کردند.    

 شجاعان همچنین به نقش کلیدی متغیرهایی نظیر؛هوش مصنوعی، داده‌های بزرگ، اینترنت اشیاء در هوشمندسازی خدمات مختلف، اهمیت اخلاق در هوش مصنوعی، ضرورت تنظیم مقررات مناسب و نیز بلوغ مدیریتی و سازمانی در زمینه حکمرانی هوشمند تأکید نمودند.

وی در پایان پیشرفت‌های چشمگیر وزارت کشور در زمینه توسعه فناوری اطلاعات از جمله حوزه انتخابات و مکانیزه شدن کلیه فرآیندهای انتخاباتی و بکارگیری فناوری‌های نوین در راستای مشارکت و شفافیت انتخابات را عنوان کردند.

در ادامه نشست، محمد‌رضا ربیعی مندجین مدیر گروه مدیریت دولتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی با ارائه تحلیلی جامع از چالش‌ها و موانع موجود در مسیر پیاده‌سازی حکمرانی هوشمند در کشور، به ارائه راهکارهایی عملی برای رفع این موانع پرداختند و بر نقش کلیدی حکمرانی هوشمند در بهبود بهره‌وری سازمانی، کاهش فساد اداری و افزایش رضایت‌مندی شهروندان تأکید نمودند.

در این نشست همچنین سمانه رحیمیان مدیر گروه مدیریت دانش مرکز مطالعات راهبردی و آموزش وزارت کشور، با ارائه دیدگاهی نوآورانه، به کاربرد هوش مصنوعی و فناوری‌های نوین در مدیریت دانش و هوشمندسازی وزارتخانه پرداختند.

در پایان نشست، حاضران به طرح سوالاتی در خصوص چالش‌های پیش رو، فرصت‌های موجود و راهکارهای عملی برای تحقق حکمرانی هوشمند بویژه در وزارت کشور پرداختند و حمید عزیزیان معاون پژوهشی مرکز مطالعات راهبردی و آموزش وزارت کشور و دبیر پنل تخصصی نیز مباحث مطرح شده در این پنل تخصصی را جمع‌بندی کردند.



:: برچسب‌ها: بسیج اساتید ,
:: بازدید از این مطلب : 7
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 2 بهمن 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محمد محمدیانی
امام خامنه‌ای:رفع ناترازی‌ها با نقطه مطلوب فاصله‌ زیادی دارد

رهبر معظم انقلاب بعد از توضیحات وزیر نیرو درباره رفع ناترازی‌ها در بخش برق گفتند: این حرفها خوب و صحیح است اما باید به مرحله‌ی عمل برسند زیرا موضوع ناترازی‌ها و راه‌حل‌های آن در سال‌های اخیر همواره مطرح بوده اما هنوز با نقطه مطلوب فاصله‌ی زیادی دارد.

به گزارش گروه سیاسی حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز سه‌شنبه به‌مدت دو ساعت از نمایشگاه «پیشگامان پیشرفت، رویداد ملی توانمندی‌ها و دستاوردهای بخش خصوصی» بازدید کردند.

 در این نمایشگاه توانمندی‌ها و دستاوردهای بخش خصوصی در بخش‌های ارتباطات و فناوری اطلاعات، تجهیزات ساخت ماهواره‌ای، هوش مصنوعی، ساخت تجهیزات و ابزارآلات تعمیر هواپیما، صنایع معدنی و زمین‌شناسی، صنایع نفت و گاز و پتروشیمی، صنعت فولاد و آلومینیوم، لوازم خانگی، صنایع دریایی، صنعت فرش، صنعت آب‌وبرق، صنایع نساجی، تجهیزات پزشکی و بیمارستانی و تولید دارو، پژوهشگاه رویان، تولیدات کشاورزی و دامپروری و صنایع دستی و گردشگری ارائه شده بود.

در این بازدید، شرکت‌های مختلف بخش خصوصی دغدغه‌ها و گلایه‌های خود را در زمینه‌ی مشکلات و موانعی که بر سر راه بخش خصوصی است مطرح کردند و رهبر انقلاب خطاب به وزرای حاضر در نمایشگاه تأکید کردند: باید دولت و مسئولان دولتی کاری کنند که گلایه‌های بخش خصوصی برطرف شود زیرا پیشرفت کشور در گرو میدان دادن به بخش خصوصی است و تنها راه پیشبُرد کشور استفاده از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های بخش خصوصی است.

رهبر انقلاب همچنین در بخش صنعت آب‌وبرق بعد از توضیحات وزیر نیرو درباره رفع ناترازی‌ها در بخش برق گفتند: این حرفها، سخنان خوب و صحیحی است اما باید به مرحله‌ی عمل برسند زیرا موضوع ناترازی‌ها و راه‌حل‌های آن در سال‌های اخیر همواره مطرح بوده اما هنوز با نقطه مطلوب فاصله‌ی زیادی وجود دارد.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای همچنین درخصوص گلایه شرکت‌های بخش خصوصی از روند طولانی و پیچیده صدور مجوزها خاطرنشان کردند: موضوع مجوزها یک موضوع مهم است که دولت و دستگاه‌های مسئول باید برای برطرف کردن موانع صدور سریع مجوزها، فکر اساسی کنند.



:: برچسب‌ها: امام خامنه‌ای ,
:: بازدید از این مطلب : 5
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 2 بهمن 1403 | نظرات ()